Antikomarček mazilo

12,95 

Antikomarček je 100% naravno mazilo ki učinkovito deluje proti klopom in komarjem.

Antikomarček je 100% naravno mazilo ki učinkovito deluje proti klopom in komarjem. Primerno je za ljudi z občutljivo kožo, za otroke, za družine, ki radi preživljajo prosti čas v naravi, v hribih ali ob morju. Poseben je ker kožo neguje in hkrati poskrbi za zaščito pred insekti, ne škoduje okolju in prijetno diši in zato je priljubljen tudi pri otrocih.

Odganja:

Citronela: komarje, muhe

Limonin evkaliptus: komarje, klope, uši

Rožmarin: bolhe, klope, muhe

OLEA EUROPEA FRUIT OIL, COCOS NUCIFERA SEED BUTTER, CERA ALBA, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL, EUCALYPTUS CITRIODORA OIL, TOCOPHEROL, CYMBOPOGON CITRATUS LEAF OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, CINNAMOMUM ZEYLANICUM LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE, CINNAMIC ALDEHYDE, EUGENOL, LINALOOL.

Mazilo namažite večkrat dnevno na dele telesa, ki so izpostavljeni pikom klopov in komarjev. Nanaša se v tankem sloju. Zaradi aktivnega vonja eteričnih olj ni potreben nanos po celotni površini kože. Ker je narejen na osnovi karitejevega masla, na kožo deluje blagodejno in negovalno. Za popolno zaščito si nanos po dveh urah obnovite.

Opozorilo:Izdelek je namenjen za zunanjo uporabo. Pred prvo uporabo priporočamo test preobčutljivosti. Hraniti izven dosega otrok pri temperaturi do 25 • C.

KUPI VEČ IN PRIHRANI

Količina 1+ 2+ 3 - 100
Cena 12,95  11,95  10,95 
% Popust - 8% 15%
Prikaži košarico